Paris

Adelin eyvind 191 0.0x47.46376811594201x4367.0x2914.2753623188405 q85
Adelin eyvind 236 0.0x47.46376811594201x4367.0x2914.2753623188405 q85
Takusekine bw 191 0.0x106.29565217391296x2038.0x1359.6985507246375 q85
Takusekine bw 236 0.0x106.29565217391296x2038.0x1359.6985507246375 q85
At ext chefs 191 0.0x997.2833876221504x3453.0x2309.498371335505 q85
At ext chefs 236 0.0x997.2833876221504x3453.0x2309.498371335505 q85
Benoit ext ey 1 of 1 191 0.0x522.0184162062612x2794.0x1863.4843462246777 q85
Benoit ext ey 1 of 1 236 0.0x522.0184162062612x2794.0x1863.4843462246777 q85
Lecinq champange 1 of 1 191 0.0x598.5091743119267x3235.0x2154.6330275229357 q85
Lecinq champange 1 of 1 236 0.0x598.5091743119267x3235.0x2154.6330275229357 q85
Daroco pasta 1 of 1 191 0.0x0.0x4608.0x3075.3391304347824 q85
Daroco pasta 1 of 1 236 0.0x0.0x4608.0x3075.3391304347824 q85
Cb sign ext 191 0.0x1118.2280130293161x3456.0x2311.5048859934855 q85
Cb sign ext 236 0.0x1118.2280130293161x3456.0x2311.5048859934855 q85
Septime menuontable 1 of 1 191 85.14782608695658x622.9820554649257x2362.8521739130438x1576.0913539967357 q85
Septime menuontable 1 of 1 236 85.14782608695658x622.9820554649257x2362.8521739130438x1576.0913539967357 q85
P1190707 191 0.0x0.0x4608.0x3075.3391304347824 q85
P1190707 236 0.0x0.0x4608.0x3075.3391304347824 q85
P5161813 191 0.0x0.0x4256.0x2840.417391304348 q85
P5161813 236 0.0x0.0x4256.0x2840.417391304348 q85

Dette er byen jeg aldri blir ferdig med. Jeg kommer hit igjen og igjen, til de nye adressene eller de gamle og velkjente, for nye måltider og nye opplevelser.

La det være sagt med en gang; sett med gastronomiske øyne er Paris både stedet for de store skuffelsene, men også de ultimate spiseopplevelser. Skuffelser fordi fordums storheter i dag kan være rene turistfeller, de historiske brasseriene kan ha blitt ofre for upersonlig kjededrift og mange av de de gamle restaurantbastionene kan gi monumentale nedturer. Treffer man imidlertid riktig og har de gode adressene, kan det være fantastisk. I Paris har de store matopplevelsene sin stive pris. Drømmen omdet uoppdagede stedet hvor maten er himmelsk og regningen bitteliten, finner du ikke i denne byen. Og det er lenge siden Paris` restaurantscene var en Richter-skala for måling av nye trender. I Paris inntreffer ikke de store rystelser. Men som sagt – velger du riktig vil andre storbyer og metropoler blekne i sammenligning. Paris har sin egen kultur og høye puls. Bordets gleder vitner om dannelse og sivilisasjon, men også fort en overdreven sofistikasjon og komedie.  På sitt beste er mat og vin i denne byen som en vielse; etter et vellykket måltid går man styrket ut med gjenvunnet tro på at menneskene vil klare seg i enda noen århundrer.

Bon voyage.