AT

TypeJapansk - Fransk
PrisnivåNormal
n

Sofistikert og artistisk, men først og fremst underholdene med presise smaker. 

 

Atsushi Tanaka har sin japanske bestemors kokkesjel og har gått gradene i franske stjernerestauranter. Den lange veien har ført til et grenseløst kjøkken. Sofistikert og artistisk, men først og fremst underholdene med presise smaker. 

-Matbordet er det eneste sted man ikke kjeder seg den første timen, sa den franske filosofen Brillat-Savarin. En ouverture av små intrikate ganefrydere som bare japanere har tålmodighet til å utføre. Deretter kunne vi ha sittet flere timer. 

Alle kreasjonene danser inn. Lekende og lett, fransk og japansk, harmonisk og forbløffende. En kjeller fylt med sublime naturviner. Eneste riktige, med mindre du har tatt doktorgraden på dette, er å overlate til Simon Thibaut, le chef sommelier, å finne frem viner som matcher hver rett, eller rett å slett velge en god vin med vitalitet. Det er ikke alltid det funker med vinkelneres finurligheter men her med monsieur Thibaut ved vår side er det tillit så det holder. 

Det kan være god investering å gå til AT for lunsj. Lettere å få bord, gunstige priser, mindre stress og mye oppmerksomhet. Gå ned til Seinens bredder etterpå, langs quai de la Tournelle i ettermiddagssolen og tenke over at opplevelsen har sin pris men gleden er gratis. Gledesbarometeret viste oss høytrykk så langt vi kunne drømme om.