L´Atelier de Joel Robuchon, Saint-Germain

TypeFrench Fine Dining
PrisnivåDyr
n

Har du en gang vært hos

L´ATELIER DE ROBUCHON,

kommer du alltid tilbake

l´Atelier de Robuchon leverer lekre munnfuller fra et artistisk kjøkken, men også en perfekt boeuf eller fisk for dem med stor appetitt. Joël Robuchon har flest Michelinstjerner  i verden med sine 28 stjerner fordelt på 3 verdensdeler. Restauranten på Saint Germain er kanskje den beste.

Det er en klubb av fans av Joël Robuchon som besøker hans restauranter rundt omkring i verden. Du treffer dem alltid ved siden av deg langs disken rundt kjøkkenet på hans l´Atelier restauranter. Det er lett å innlede en samtale. Har du vært hos Robuchon tidligere, hvor var det, hvem likte du best av London, Paris eller Tokyo? Eller kanskje Hong Kong. En egen klubb, man føler meg hjemme og vet etter hvert hva man liker best. Det gode er at det er bemerkelsesverdig kvalitet på alle stedene. Det perfekte måltid finnes ikke, sier Joël Robuchon, man kan alltid gjøre det bedre.

 l´Atelier de Robuchon passer best for mindre grupper. Å gå alene er perfekt, du treffer alltid et medlem av klubben ved siden av deg. To til tre passer også langs disken. I helgene ser man par fra nabolaget, som er lei av store businessmiddager gjennom uken og bare skal ha noen små lekkerheter uten å måtte snakke så mye. Smale rumper i Armanijeans klyver opp på krakkene og spiser en sprø sjøkreps og liten vaktel.  Kokkene sørger for underholdningen når de pisker opp den berømte potetpureen eller metodisk øser stekesjy over boeufen så den blir perfekt.

Hvis du ikke har vært der før, start med et av stedene rundt om i verden, og du vil alltid vende tilbake.