yam`Tcha

TypeChinese - French
PrisnivåNormal
n

Heldige er de som får oppleve Adelines mat.

En atomisk suksess for Adeline Grattard. Chefs Table og Netflix har snudd opp ned på livet hennes. Maten hun tilbereder er en syntese av lærdom og inspirasjon fra Hong Kong og hos geniet Pascal Barbot på L’Astrance i Paris. Sammen med mannen, Chi Wa Chan lever de som familie hver dag mellom restauranten i rue Saint Honoré og butikken i sidegaten rue Sauval. La Boutique byr på de  berømte baos som kjøpes i luken ut mot gaten eller inne i te huset hvor monsieur Chan regjerer med en imponerende kunnskap og en ydmyk vennlighet.

Heldige er de som får oppleve Adelines mat i restauranten. 30 plasser til lunsj og middag fire dager i uken fordelt på en verden av nettflixere, cognoscentis, foodies og alle oss som er sultne på nye opplevelser. Mini våruller antennes med kinesisk eddik, tunfisk og rødbeter, asparges og kumquat, ulkehaler, krabbe og enokisopp, sursøte reker med ananas og granateple eksploderer i ganen. Serveringen er kunnskapsrik, smilende og avslappet, det er både en te meny og en vinmeny og betryggende å se en fullastet vinkjeller eksponeres i bakgrunnen av den romslige restauranten. Da vi får l’addition forstår vi veldig fort hvorfor stedet er på listen over Paris mest ettertraktede spisesteder. Regningen er menneskelig,ikke billig, men fornuftig. Ingen regninger er verken fornuftige eller menneskelige i denne byen.