Salvation Burger

TypeAmerican
PrisnivåNormal
n

Radarparet April Bloomfield og Ken Friedman bak Salvation har også skapt restaurant suksesser som Spotted Pig og The Breslin. 

”I normally have a burger but since this is a special occasion I’ll have a steak”. Legenden Bob Gill i et intervju med Monocle i serien "My Last Meal". Bob, som sikkert ingen har hørt om, jobbet med både The Beatles og The Rolling Stones.

Jeg elsker vittige folk. De er som gamle vinstokker som har sugd til seg kraft, styrke fra jordsmonn og stått imot storm, hagl, flom og tørke, og blitt livsnytere.

Gill nærmer seg 90 år og tenker tilbake på hvordan han kom seg igjennom Art School og livet. I sin ungdom spiller han piano på barer for penger til mat. En guttunge av en fyr som heter Charlie dukker opp og har med seg et trommesett.

Bob til Charlie; "Du er en fantastisk trommeslager. Hvorfor dropper du ikke bare studiene?"

En dag kommer Charlie tilbake, sier at han har tenkt på Bobs råd og vil dyrke musikken. Har fått jobb i et band - et rockeband.

Bob spør hvilket band? -Vi kaller oss "The Rolling Stones", svarer Charlie. 

Ikke rart Salvation Burger dukker opp i New York. Ikke rart Bob Gill vil ha burgere til hverdags og steak til fest. Det vil jo alle amerikanere. Det geniale med Salvation er at man går dit og venter i cocktailbaren til det er plass ved bordene. Ingen bordbestillinger. Åpent 7 dager i uken, lunsj og middag. Velg Classic Burger eller Salvation Special. Vi står i toppsjiktet i burgerverden.

Radarparet April Bloomfield og Ken Friedman bak Salvation har også skapt restaurant suksesser som Spotted Pig og The Breslin. Det er burgere som er bestselgerne der også.

Bob Gill er ikke alene. Burgere til hverdags og steak til fest.