ABC Kitchen

TypeNew American
PrisnivåNormal
n

Økotrendy

smak av

New York 

Et tilsynelatende hull i veggen er veien inn til en tøff restaurant med det beste av grønt, frukt, bønner, pasta og pizza. En uforglemmelig ravioli med en perfekt tomatsaus. Og ikke glem "the salted caramel icecream"!

Michelin starred chef Jean-Georges Vongerichten har lykkes med nok en restaurant i New York City. Dette er ikke fine dining, men maten rett  bordet på i hurtig tempo. Økologiske råvarer fra bønder og leverandører i New York regionen. Og det smaker godt! Beter, yoghurt, oster, bønner, linser smaker det det er og serveres røft og enkelt. Prøv variantene av bruschetta med topping og en pizza fra vedovnen innerst i lokalet. Serveres på metallrist for å beholde sprøheten. Menyen pirrer til å smake mest mulig og det anbefales å dele. De fleste rettene kan deles på to – tre personer slik at det blir noen munnfuller på hver.

Lokalet er shabby chic og støynivået er umulig høyt som på de fleste steder i NYC. Passer flott til lunch og et must for New York turen.  Det er håpløst å bestille bord, særlig i helgene, men prøv allikevel. Alternativt møt opp og prat deg inn.

Og får du ikke bord der, så prøv på ABC Cocina med inngang på andre siden av kvartalet. Litt enklere og litt mer Latino.