Union Square Cafè

TypeAmerican
PrisnivåNormal
n

Den folkelige midtown institusjonen er gjenåpnet med ny adresse, ny energi og new look. 

Kvadratmeterprisen stiger. Minimumslønningene stiger. New York restauranter åpner og går, men Union Café består.

Restaurantfyrsten Danny Meyers første sted har opplevd alle utmerkelser, priser, stjerner og berømmelse siden starten i 1985. Alltid blant byens vinnere når folk kårer den mest populære restauranten i Zagat guiden.

Den folkelige midtown institusjonen er gjenåpnet med ny adresse, ny energi og new look. Det er den samme gode, gamle gjestfriheten, den samme kjøkkensjefen gjennom alle år, Carmen Quaglita, med den veldreide klassiske maten og den samme følelsen av å komme inn i selveste hjertet av en moderne amerikansk restaurant. Alt styres av en kaptein og et sammensveiset lag av kompetanse og kulinarisk ekspertise.

En restaurantopplevelse er mer enn å få vin i glasset og mat på bordet. Like mye et sted hvor vi kan møte entusiasmen og yrkesstoltheten. Union Square Café er et elegant sted garantert helt fritt for TMI. To Much Information.

Her kan man fritt la tankene spinne, artikulere seg på en ny måte og skaffe seg noen nye drømmer i vrimmelen blant travle folk på hjørnet av Park Avenue og 19th street.