Shake Shack

TypeNew American
PrisnivåBillig
n

Stedet er en genistrek og mannen bak er Amerikas mest innovative restauratør Danny Meyer.

Det må Thanksgiving eller en snøstorm til for at køen foran matkiosken i det syd-østre hjørnet av Madison Square Park skal avta. Siden starten i 2004, har sultne folk fra alle nasjoner, køet opp i lang linje for å få burgere, hot dogs og shakes. Med en ventetid på en drøy halvtime. Køen fører fram til luken for å bestille og betale. Et godt råd er å vite hva man skal ha. Nøling og usikkerhet i luken gir dårlig karma. Vi får digital beskjed om når maten er klar. Ingen som løper rundt og roper cheeseburgere her…

Når solen skinner og ekornene hopper er det ren idyll. Når den digitale brikken vibrerer - forteller den oss at maten kan hentes.

Stedet er en genistrek og mannen bak er Amerikas mest innovative restauratør Danny Meyer. Det første stedet, Union Square Café ble starten på en intelligent restaurantkarriere.

Danny er ikke en berømt chef, ikke gått den harde veien fra oppvasken til tre stjerner og blitt TV-celebrity. Danny Meyer er Mr.Entrepreneur og Mr.CEO of Hospitality.

Han har skapt steder som The Gramercy Tavern, Eleven Madison Park,The Modern og ikke minst den nye folkelige Marta med sin italienske flair. Shake Shack suksessen har spredd seg som skogbrann over hele landet og Danny`s burgere finnes nå fra Arizona til Istanbul, Kuwait og Dubai.