Roberta's

TypePizza
PrisnivåBillig
n

En liten skjev dør, et lite forheng og et lite vindu og plutselig skimter jeg en rød pizzaovn. Det var som å åpne øynene å se en blankpolert og skinnende rød Ferrari på skrothaugen.

Vi ankommer med taxi etter en drøy kjøretur fra Manhattans fasjonable Upper East.

Det var Daniel Boulud på berømte Daniels som anbefalte oss å ta turen. Litt vanskelig å finne hadde han sagt.

Mitt i hjertet av Bushwick,Brooklyn hadde vi forklart sjåføren. 261 Moore Street kunne vel ikke være så vanskelig. Etter flere runder i nabolaget  landet vi i en desertert gate med avfall og rustne rester fra den amerikanske borgerkrigen. Jeg var overbevist om at vi var kommet feil og ba taxien vente. Han var ingen venn og overlater oss til vår egen skjebne i dette forlatte stedet foran en vegg oversprøytet med graffiti. En liten skjev dør et lite forheng et lite vindu og plutselig skimter jeg en rød pizzaovn. Det var som åpne øynene å se en blankpolert og skinnende rød Ferrari på skrothaugen.

Resten ble rock n roll med verdens beste Pizza Margherita, Beastmaster pizza, Millenium Falco og all den amerikanske-napolitanske pizzaen som danser ut av den aggressive ovnen. Det er bare å gi seg over i beundring og konstatere at det er grenser for hvor mange pizzaer det er mulig å spise til lunsj og at Robertas er et sted man kunne ønske å gå til hver eneste dag.

Her kan man leve et helt liv blant lokalbefolkningen, hipstere, trendsettere og motstandsfolk mens musikken skrus opp etter hvert som dagen går mot kveld. Pizzaovnen brenner 7 dager i uken fra morgen til kveld og fine folk fra Manhatten og sånne som oss tar bryet med å besøke dette fantastiske stedet i den grimmeste delen av Brooklyn.