Ottomanelli & Sons Meat Market

TypeKjøttbutikk
PrisnivåNormal
n

Be om Porterhouse, Sirloin eller New York strip steak.

Ikke mange igjen av dem, slakterbutikkene med yrkesstolthet og kunnskap av det slaget som Ottomanellis i 285 Bleecker Street. Paradokset i denne byen med en tetthet av kjøttrestauranter, stekehus og burgersteder er at det er problematisk å skaffe seg det beste og unike Dry Aged Prime Beef kjøttet over disk. Like vanskelig som å finne steder hvor man kan røyke cubanske sigarer innendørs. 

Mer enn et halvt århundre siden italieneren Onofrio Ottomanelli fra Bari var på bena før soloppgang for å sikre seg de beste slaktene til butikken mellom 7th avenue og Jones Street og ikke minst å lære sine sønner at det å kutte kjøtt er som å sette kniven i penger.

"Live, work and trade in the Village” sitter i veggene. Bak disken møter man Frank, Matthew, Jerry, Peter og Joseph. I kjøledisken ligger praktfull Black Angus Beef. Be om Porterhouse, Sirloin eller New York strip steak og alt det man ellers kan fantasere om som objekt for en festmiddag. Frank kutter kjøttet som pappaen lærte ham, legger det på vekten, noterer beløpet med et lite smil. Selv kan jeg også smile. Det er ikke ofte valuta for pengene klisjeen dukker opp på Manhattan. En reise tilbake i tid, det beste amerikanske kjøttet, vennligheten bak disken, og humoren i det øyeblikket Jerry med hjelm og hvit frakk ut fra kjølerommet innerst i lokalet takker for handelen da vi er på vei ut og roper ”auf wiedersehen!”.