Maman

TypeAmerican
PrisnivåNormal
n

Stedet er en varm hule for morgenfugler, bokormer, instagrammere og shoppere.

Vi sitter på Maman i Centre Street i Soho og tenker på den umiddelbare suksessen. Stedet er en varm hule for morgenfugler, bokormer, instagrammere og shoppere som kan søke ly for stormen i dette vintage rommet hvor alle detaljer for trivsel er på plass.

Et must for alle som elsker brunch med varm sjokolade i store keramiske boller, omhyggelig tilberedt cappuccino, bite i franske bakverk og la seg friste av Armand Arnals chocolate chip cookie med valnøtter, macedamia og mandler rørt sammen med fransk sjokolade. Armand, Elisa og Benjamin er trioen bak nyskapningen.  

Interessant å se hvor sterk innflytelse ”French Connection” har i verden. Her handler det om begavede kokker og gode råvarer selvsagt, men også det kulinariske genet som springer ut fra matopplevelser i barndommen. Når han ikke er på Manhattan og åpner nye Mamans finner du Armand Arnal på kjøkkenet i oasen La Chassagnette i Provence, en kort kjøretur fra mytiske Arles. Der byr han på lokal kokekunst som er verdt en tur i seg selv.