Le Cinq

TypeFine Dining
PrisnivåDyr
+33 (1) 49 52 71 54
n

Paris på sitt beste - et sirkus for voksne gleder.

 Paris på sitt beste - et sirkus for voksne gleder. Stort og uoversiktlig kontinent for nytelse. Kunsten å skape gyldne øyeblikk. Glede seg over livets gode sider og pakke dem inn som smykker i minnet. 

Uforglemmelig ble dagen vi hadde en lunsj i det vakre, majestetiske rommet dypt inne i det aller helligste av Four Seasons hotellet George V. Le Cinq heter restauranten. Le Squer heter chef’en og alt det dreier seg om er ekte luksus. Sann uforfalsket luksus. Inkarnasjonen av nødvendig luksus.

Champagnen kjølig. Brødet perfekt. Smøret passe salt. Stive duker, store servietter. Vidunderlige viner. Kunsten å dekantere og servere i store glass med riktig temperatur. Kunsten å servere trestjerners sofistikert mat som den bare er å finne på palassene i byen, men akkurat her omgitt  av litt mindre jålete koreografi. Avslappet stemning hos alle dem som er der for å gjøre opplevelsen uforglemmelig.

Det er hit man tar med Mona Lisa. Det er her man støter på Angelina Jolie, sitter side om side med arabiske emirater, tyske våpenhandlere eller japanske Hermés shoppere. Den vakre patioen for café, calvados og Partagas robusto. Livet er ikke det verste man har.