Babbo

TypeItalian
PrisnivåNormal
n

Sitte til bords hos Babbo er som å være statist i en Fellini film.

Sitte til bords hos Babbo er som å være statist i en Fellini film. Ta del i den italienske livsstilen. Restaurantdrømmen, hvor alt er frydefullt. Den sjarmerende velkomsten, de vakre blomstene, den travle old world atmosfæren, de hvite dukene på de små bordene, den flotte baren, den rustikke maten, den elegante serveringen og det italienske smilet på lur hele veien. Vinlisten er en bibel i seg selv og entusiasmen i særklasse. 

Det er en hake ved alt. Hvor lenge var Adam i paradis før det begynte å skurre.

Babbo er ikke en uoppdaget perle i Greenwich. Populariteten er sinnsyk, på linje med Empire State Building. Babbo, restaurantkronprinsen Mario Batalis baby, skapt for knapt 20 år siden. Alle vet om den, alle vil dit. Det er alltid fullt og alltid ventetid. 

Babbo blomstrer under trykket, det er kun italienske servitører som trives i dette vepsebolet. Med litt flaks, uten booking av noe slag, som tilfeldig forbipasserende kan man oppleve å få sitte ved baren og bli servert klassisk italiensk føde, vin og en grappa i verdensklasse. Ved baren, hos Babbo en lørdagskveld - som å vinne i lotto.