ABC Cocina

TypeNew American
PrisnivåNormal
n

Cocina er ABC Kitchens lillesøster men står på egne høyhelte ben.

Mer latino, pink og småsexy som møtested for lunsj og middag og fremfor alt avslappet casual med stor C og ikke minst et sted for dem som elsker å nyte de små tacos’ene og tapas’ene som uansett lander på bordet, som pirrer ganen og gir lyst på mer.

Cocina er ABC Kitchens lillesøster men står på egne høyhelte ben med den samme ungdommelige energien og eventyraktige landskapet som kulisser for en deilig flirt med kjæresten, et møte med venner, eller bare en kul dag midt på på Manhattan. Jeg ville aldri gått hit for en seriøs business lunsj. Jobb er jobb og fest er fest og aldri skal de blandes.

Likevel, hadde det vært en millionkontrakt kunne jeg ha gått til Jean-Georges Vongerichtens kronjuvel i Trump Hotel, selveste Jean Georges restaurant, tre Michelinstjerner og topprating i alle kulinariske publikasjoner,  med utsikt mot Central Park og Lincoln Center og den store verden. Imponerende hva monsieur Vongerichten med herkomst fra det idylliske franske Alsace har utrettet i Amerika.

Han er på så mange måter det lysende symbolet på den amerikanske drømmen.

ABC Cocina i 19 gate er bare en av hans mange suksesser og han tilstår at hver gang han åpner en ny restaurant har han magen full av sommerfugler. Kanskje derfor det går så bra.