Piggvar Asian Style

4 PERSONER GRAD Normal

Piggvar Asian Style

4 piggvarkoteletter
1 gulrot
1 stangselleri
1bit ingefær
1 chili
4fedd hvitløk
4ss riseddik
2ss soyasaus
1

Stek piggvaren i varm panne med olivenolje til skinnet slipper.

 
2

Skjær gulrot og stangselleri i biter og fres i panne med olivenolje. 

 
3

Skjær ingefær i skiver og chili i biter, og fres dem i olivenolje sammen med hele hvitløkfedd. 

 
4

Bland sammen riseddik og soyasaus og varm opp.

 
5

Server piggvar uten skinn i varme, dype tallerkener og hell over saus og grønnsaker.

 
6

Pynt gjerne med koriander eller persille. 

 
Piggvar asianstyle 0847 384 0.0x0.0x667.0x1000.0 q85
HENTET FRA BOKEN

Bare Mat -fra mitt kjøkken

Bare mat forside 144 xxx q85
Forfatter: Eyvind Hellstrøm
Medarbeider: Kristin Jacobsen
Photo: Stian Broch
ISBN 9788299928427