Pannacotta med pasjonsfrukt

6 PERSONER GRAD Enkel

2,5dl kremfløte
2 vaniljestenger
2plater gelatin
0,5dl kremfløte
Saften av 1 sitron
50g sukker
10 pasjonsfrukter
50g sukker
1

Del pasjonsfrukten i to og skrap ut innmaten.

 
2

Bland innmaten med 50 gram sukker til saus.

 
3

Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann.

 
4

Del vaniljestenger på langs og skrap ut innmaten.

 
5

Ha dette i en kjele sammen med kremfløten og sukkeret, og la det trekke på middels varme i noen minutter.

 
6

Ta kjelen bort fra varmen.

 
7

Tilsett saften av en sitron og gelatin presset for vann.

 
8

Avkjøl.

 
9

Pisk 0,5 dl kremfløte og bland kremen inn i massen før den har stivnet.

 
10

Fyll opp i passende glass og sett kaldt.

 
11

Fordel pasjonsfruktsaus i glassene når massen har stivnet.

 
Pannacotta med pasjonsfrukt 384 0.0x0.0x1182.0x1772.1428571428548 q85
HENTET FRA BOKEN

Hellstrøm Jr.

Hellstrom jr forside 144 xxx q85
Forfatter: Eyvind Hellstrøm
Medarbeider: Kristin Jacobsen
Photo: Stian Broch
ISBN 9788203390456