Bland kjøttfarsen med finhakket hvitløk og persille, smak til med salt og pepper.
Pass på at alt er godt blandet.
Lag pølser av farsen.
Legg dem på plastfolie og rull dem inn på hver side som en pølse.
Legg dem i fryseren i 15 minutter.
Ta rullene ut av fryseren og ta av plastfolien.
Stikk et grillspyd igjennom.
Legg dem på den varme grillen og snu dem underveis slik at de blir stekt på alle kanter, totalt ca. 8–10 minutter steketid.
Server med ratatouille.
Sett ovnen på 220 grader.
Stek auberginene på grill, eller i varm ovn på 220 grader i 20–25 minutter, til de er helt møre.
Del dem i to og skrap ut innmaten.
Finhakk auberginekjøttet med kniv.
Kutt squash, paprika og løk i terninger.
Fjern skinn og kjerner i tomatene.
Skrell hvitløk og fjern spiren. Finhakk den.
Varm olivenolje i en panne.
Fres løk, squash, paprika og hvitløk.
Kok dette under lokk i ti minutter.
Tilsett tomater i terninger og det hakkede auberginekjøttet.
Bland godt og smak til med salt og pepper.
Hold det varmt.