Del lammeryggen i to slik at du har 4 like stykker.
Kok ut pannen med 2 kop- per vann og soyasausen.
Sil sjyen og press hviløkfeddene gjennom silen.
Kok inn til god konsistens og tilsett 2 ss olivenolje.
Skrell potetene og høvle dem på mandolin i tynne skiver.
Skjær så potetskivene i tynne strimler med en stor kniv.
Varm en teflonpanne med olje og smør, og fordel potetstrim- lene som en potetkake.
Bland inn den finhakkete sjalottløken.
Salte og pepre.
La dette steke på middels varme i ca. 10 minutter.
Snu potetkaken ved hjelp av en tal- lerken og stek videre noen minutter til den er gyllen og sprø på begge sider.
Del kålen i 2 og skjær bort roten.
Del opp i passende store stykker.
Smørdamp kålen med en kopp vann og 50 gram smør under stadig omrøring i ca. 5 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Anrett på varme tallerkener.