Kyllingleverpaté

6 PERSONER GRAD Enkel

Kyllingleverpaté

200g kyllinglever
2,5dl melk
1,5dl kremfløte
2hele egg
2 eggeplommer
1fedd hvitløk
10g salt
1

Sett ovnen på 140 °C.

 
2

Del hvitløken i to og fjern den innerste stilken/kjernen. 

 
3

Finhakk hvitløken. 

 
4

Skjær av fett og sener på kyllingleveren og ha den over i en foodprosessor. 

 
5

Kjør den i ett minutt, før du tilsetter melk, fløte, hele egg, eggeplommer, salt og finhakket hvitløk. 

 
6

Kjør til alt er godt blandet. 

 
7

Sil røren før du heller den over i porsjonsformer. 

 
8

Sett formene i vannbad og stek dem i ovn ved 140 grader i 20 minutter.

 
Kyllingleverpate 2373 384 0.0x0.0x667.0x1000.0 q85
HENTET FRA BOKEN

Bare Mat -fra mitt kjøkken

Bare mat forside 144 xxx q85
Forfatter: Eyvind Hellstrøm
Medarbeider: Kristin Jacobsen
Photo: Stian Broch
ISBN 9788299928427