Skrell og finhakk ingefærrot.
Del endivene opp i 2 cm lengder. Unngå å bruke roten. Ha endiven i en bolle og dryss sukker og salt over.
Riv litt av limeskallet over, press saften fra limen og bland godt.
Lag små snitt i kryss i den ene overflaten på kamskjellene.
Stek kamskjellene gyllenbrune i litt olje på sterk varme i en teflonpanne, ca. 20 sekunder på hver side. Ta dem ut av pannen og hold dem varme på en sidetallerken.
Smelt smør i en kasserolle. Det skal være varmt, men ikke brunt.
Ha endivene i, og kok dem på god varme under omrøring. Bland godt med tresleiv. Vannet fra endivene skal fordampe.
Tilsett honningen, finhakket ingefær og smak til med salt og kajennepepper.
Anrett på varme tallerkener med endivekompott først, deretter de stekte kamskjellene.
Riv med lett hånd litt ekstra limeskall over anretningen.