Legg de tørkede morklene i 2 kopper varmt vann og la dem svelle i minimum 2 timer, helst over natten.
Sil av vannet, og bruk det til å koke morklene i etter at de har vært vasket under rennende kaldt vann. Dette for å fjerne eventuelle rester av sand. Kok dem til væsken nesten har fordampet.
Tilsett sjalottløken og estragonen.
Tilsett 1 desiliter kremfløte og 2 desiliter crème fraîche og la det småkoke på svak varme i cirka 10 minutter.
Skrell og del aspargesen. Kok den i lettsaltet vann i 1 minutt. Avkjøl i isvann.
Bland asparges og morkler sammen rett før anretningen på varme tallerkener.
Gni inn kyllingbrystene med salt og pepper.
Smelt smør og olje i en panne. Stek brystene på skroget med skinnsiden ned sammen med den uskrelte hvitløken i cirka 8 minutter på middels sterk varme.
Snu kyllingen og stek den videre i ovnen på 250 grader i cirka 10 minutter. Øs stekesjyen over kyllingbrystene under steking. Skjær av brystfiletene.
Pisk 1 desiliter kremfløte. Bland kremen inn i morkelsausen.
Legg i aspargesene. Kok opp og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Legg morkelkrem på varme tallerkener, deretter kyllingbrystene. Pynt med asparges og morkler, og server med poteter etter ønske.