Krydre kyllingfiletene med salt og pepper.
Stek dem i en varm stekepanne med smør og olivenolje og to fedd hvitløk.
Stek filetene i cirka 8–10 minutter på hver side.
Rist loffterninger gylne og sprø i smør og tilsett finhakket hvitløk.
Stek bacon i en tørr varm panne til det blir sprøtt.
Vask salaten og del den opp i biter.
Skjær tomatene i to.
Vend salaten i dressingen.
Skjær kyllingfileten i skiver.
Anrett salaten på tallerkener.
Fordel kylling, brødkrutonger, bacon, tomater og parmesan over salaten.
Gni de kokte eggeplommene og de kokte eggehvitene gjennom en sil og dryss over salaten.
Avslutt med litt kvernet svart pepper.
Ha eggeplomme, sennep, hvitløk, ansjos og sitronsaft i en bolle.
Visp alt godt sammen.
Visp oljen inn i blandingen i en tynn stråle.
Smak til med salt og kajennepepper.
Vend salaten i dressingen.