Legg to og to andebryst med kjøttsiden mot hverandre og med salvieblader i mellom, og bind dem stramt med hyssing til en rund «pølse».
Gni fettsidene inn med salt og svart pepper fra kvern.
Stek dette på sterk varme i tørr panne til skinnet er gyllent og sprøstekt. Stek videre noen minutter i ovn på ca. 180 grader.
Ta dem ut av pannen og la dem hvile noen minutter på en rist.
Kok ut pannen med 1 kopp vann, sherryeddiken, honningen og soyasausen. La det koke noen minutter, og sil av denne sjyen.
Tilsett olivenoljen og noen dråper ren balsamico «vecchio».
Hold sausen og andebrystene varme mens nepene tilberedes.
Lag en lys karamell med sukkeret i en panne.
Skrell nepene og behold litt av de grønne bladene.
Tilsett stjerneanis i karamellen, og vend nepene ned i denne. La dem steke på svak varme inntil nepene tar lett gyllen farge og er møre. Det er viktig at det brukes svak varme og tålmodighet.
Anrett andebryst i skiver med karamelliserte neper rundt.
Tilsett oliven i sausen og øs denne over anretningen.
Dekorer med friske salvieblader.