Sett ovnen på 180 °C
Trim andebrystene for fett rundt kantene.
Gni brystene godt inn med salt og pepper.
Legg to og to bryst sammen og bind brystene sammen med kjøkkenhyssing. Begynn på langs, deretter på tvers.
Varm olje i en stekepanne og stek andebrystene, først på den ene siden i cirka 2 minutter til de har fått en brun og gyllen farge.
Snu brystene og stek videre i cirka 2 minutter på den andre siden.
Legg brystene i en ildfast for og stek videre i ovn ved 180 grader i 10–15 minutter, la brystene hvile i cirka 10 minutter før du skjærer kjøttet i skiver.
Stek fersken i samme pannen som du stekte andebrystene, stek på middels varme til de er brune og fine på begge sider.
Skjær opp andebrystene og server med fersken, potetmos og teriyakisaus.
Vask og skrell potetene og skjær dem i mindre biter.
Kok dem møre i usaltet vann.
Hell av vannet og damp potetene tørre.
Mos potetene i kjelen med en rotmoser eller gaffel.
Spe med varm melk og smør.
Smak til mosen med salt og pepper.
Klem ingefær og sitrongress flate ved hjelp av en hammer eller morter.
Varm opp kyllingkraft, soyasaus og sukker i en kjele.
Tilsett honning, kunst ingefær og sitrongress.
Kok opp og la det små koke i 15 minutter.
Sil sausen og sett den kaldt.
Sausen holder i 15 dager i kjøleskap og seks måneder i frys.