Le CouCou

TypeFrench
PrisnivåDyr
n

En moderne fancy fransk restaurant med klassiske verdier som newyorkere elsker.

Daniel Rose er nesten en pariser i New York. Hans gastronomiske legning stammer fra lange studieopphold i Lyon til restaurant satsningene Spring og La Bourse et La Vie i Paris mesterliga. Opprinnelig fra Chicago, har han alliert seg med restaurantbaronen Stephen Starr og big money og skapt Le CouCou i boutique hotellet 11 Howard ved porten av Little Italy.

For første gang koker han i sitt eget land. En stor satsning og talk of the town. En moderne fancy fransk restaurant med klassiske verdier som newyorkere elsker. Et glitrende åpent kjøkken, en glitrende spisesal og en glitrende fransk meny med klassiske retter som mange har glemt. Monsieur Rose blåser liv i retter som har gått i glemmeboken. Snart bare i bibelen Larousse Gastronomique man finner gamle slagere som kalvehode med ravigotte, gjeddeboller med sauce americaine eller fricassée på hummer og duebryst. Restauranten er perfekt for romantikere, businessfolk, familieparty, connaisseurs, bloggere, singledinere, new money og old money og ikke minst sånne som oss. Vi er bare ute etter et hyggelig måltid med nesten perfekt kokekunst, den nesten perfekte vinen og den generøse serveringen og mengder av smil og humor og latter og god stemning i alle hjørner. Ikke lett å innfri men CouCou har et gigantisk potensiale.  Fra pubertet til glitrende ungdommelig voksen på veldig kort tid. Stedet oser av good luck charm i alle ledd ,som en kulinarisk musikal og det sikreste signalet av alle. Vi får lyst til å komme tilbake for å smake mer av Daniel Rose’ mat.