Din Tai Fung

TypeChinese
PrisnivåBillig
n

Finesse, presisjon og eksakte smaker

til en rimelig pris

Vet man ikke bedre høres det ut som et internasjonalt oljeselskap. Den kinesiske familien var opprinnelig leverandører av kjøkkenolje, men skapte sin suksess med en beskjeden produksjon av hjemmelagede dumplings. Nå er det blitt til et multinasjonalt restaurant-imperium. Bread Talk er navnet og det har erobret den asiatiske verden med genuin folkelig kinesisk kokekunst.

I byer hvor det finnes en Din Tai Fung vil man aldri dø av sult. Bare i Singapore finnes rundt regnet tjue steder. Det genuine er at alt smaker bra og at kvaliteten er strålende stabil uansett om man går inn i Raffles City eller Marina Bay eller Paragon Building. Et imponerende episenter av asiatisk matkunst utført med finesse, presisjon og eksakte smaker uansett hva man putter i munnen. Det er umulig å gå feil i den store menyen. Alt smaker vidunderlig. Appetizers, Won Tons, Steamed Buns, Dumplings og spesialiteten Xiao Long Bao, Fried Rice, Nooodles, Soups, Vegetarians. Alt er delikat, enkelt og rent. Serveringen er effektiv når alt er bestilt. Det er smart å reservere plass. Det er alltid ventetid i lunsj-rushet mellom tolv og ett. Aldri tidligere har min gane blitt så begeistret for ”asian style” som etter Din Tai Fung. Og det aller beste med stedet er den åpenbare renheten. Hygienen er ivaretatt på en helt uimotståelige måte når man står utenfor og ser inn på fingerarbeidet i produksjonen. Kjøkkenet ligner mer på en operasjonssal på Rikshospitalet og det er umulig å ikke la seg friste. Trodde aldri kinamat skulle treffe meg mitt i hjertet. Og trodde aldri jeg skulle få en så stor matopplevelse med så lite på regningen.