Burnt Ends

TypeAustralian Barbecue
PrisnivåDyr
n

Ett av byens

mest ettertraktede og

kuleste spisested

Alle begeistres av Burnt Ends. Alle liker den tette intime atmosfæren, musikken som dundrer i lokalet, de svære ovnene som minner om fyrovnene på gamle lokomotiver. Det intrikate grillsystemet som kan heves og senkes alt etter hva som skal brennes av, svies av eller bare grilles nennsomt. 

Chef Dave Pynt og hans sammensvorne har mye å by på. Ut av de eksplosive vedovnene med 800 grader celsius kommer lukten av svartbrente grønnsaker. Den direkte serveringen ved disken, rettene som deles og skaper fortettet stemning og intens snakk hos alle. Alle rettene kommer av seg selv i fri flyt. Det er ustoppelige mange og det er utrolig mye velsmak som klemmes ut av brent purre, beter, løk og fennikel. Burrata mozzarella ’en med anis aromaen fra den bløtbakte fennikelen og den lille dusjen av appelsinolje blir sittende i minnet som et perfekt ekteskap av smak. En sensasjonell ”Beef marmalade”, bakte tomater på grillet brød ut av en annen verden, pulled pork som selve inkarnasjonen av retten siden den så dagens lys. Bloddue svidd over rødglødene trekull, burger og relish, rumpsteak. svarte bønner, king crab badet i hvitløksmør. Det stopper ikke før man kaster inn håndkledet, hever det hvite flagget. Peace and love. Chef, please! We can’t take anymore. Chefs Table på Burnt Ends er byens mest ettertraktede og kuleste spisested. Ikke minst etter at de havnet høyt opp på listen over Asias Fifty Best. Men det er en hake ved alt. Alle vil ha en plass langs disken og den rommer kun 24. Håper du kjenner noen som kjenner noen som kjenner Chef Dave & Co.