108

TypeModern Danish
PrisnivåNormal
n

Brasserie-energi, bistro-jovialitet, dansk vennlighet på sitt beste og fullstendig anti-depressivt 

Brasserie-energi, bistro-jovialitet, dansk vennlighet på sitt beste og fullstendig anti-depressivt. Alt dette stråler imot når man entrer det store ombygde industrilokalet med det store kjøkkenet bak glassvegger hvor gastronomien snekres sammen av Christian Baumann og hans ekvipasje - folk som har gått skolen hos René Redzepi. 

Maten har et oppsiktsvekkende kunstnerisk uttrykk og er underholdning i seg selv. Alle retter er perfeksjon uten sidestykke. Det er nytt, kreativt og stilsikkert. Samtidig veldig avslappet. Man velger små eller store retter. De store tilberedes for å deles. Det kan være hele lammelår, breiflabbhale eller biff shortrib fra den hissige Josper grillen. De små er lekre munnfuller og gir full innsikt i en nyskapende kokekunst. Det er så bra at man har lyst til å vende tilbake snarest. Vinkjelleren er fylt med naturviner og det eneste riktige er å be Riccardo, vinkelneren med stor kunnskap, om å velge riktige flasker til maten og anledningen. Da kan det ikke gå galt.