Dinner by Heston Blumenthal

TypeFine Dining
PrisnivåDyr
n


Posh
Dinner

Når du stiger inn i hotell Mandarin Oriental fra en hektisk shopping på Harrod´s eller på Harvey Nichols over gaten, er det som å komme inn i himmelrike. Avslappet, kjølig og med restauranten Dinner by Heston Blumentahl. 

Heston Blumentahl er mest kjent for sitt molekylære kjøkken på restauranten The Fat Duck i Bray utenfor London. På Dinner er maten inspirert av gamle engelske matretter. I utgangspunktet er ikke engelske tradisjonsretter særlig lovende. Men under ledelse av Blumentahl og hans stab løftes kjøkkenet til verdensklasse med klassiske gedigne smaker.

Sørg for at du får et bord med utsikt til Hyde Park eller enda bedre, the Chefs Table. Her er det direkte utsyn og innsikt i kjøkkenets anstrengelser for å lage det perfekt måltid. En showeffekt er den store grillen med roterende ananas som brukes i desserten ”Tipsy Cake” og  for iskremelskere så lages desserten ved bordet ved hjelp av flytende nitrogen og en gammel Kenwood. Men showet er det minst viktige. Hvis jeg skal besøke én god restaurant i London, så er Dinner førstevalget. Først og fremst for maten, men den avslappede eleganse uten for mye stash, passer perfekt i et hektisk Londonbesøk.