Hellstrøm Serveringsklare Varmretter

Jeg har alltid ment – og vil alltid mene - at ingenting slår den maten du selv lager fra bunnen av. Men for de dagene man ikke har tid eller overskudd til dette, har jeg laget et alternativ til dagens ferdigretter. Alle rettene er uten kunstige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Kvalitet, gode råvarer og gode smaker har hele tiden stått i sentrum for utviklingsarbeidet. Etter to år med intens testing og smaking, kunne jeg vinteren 2014 presentere de første rettene. Retter som jeg står 100% inne for og som jeg trygt kan anbefale. Du finner mine serveringsklare varmretter i dagligvarebutikker over hele landet.

 Det var gjennom mitt vennskap med Joel Robuchon, verdens kanskje mest meritterte Michelin-chef,  jeg ble presentert for Fleury Michon i Frankrike.  Joel har samarbeidet med dette selskapet i over 25 år. De har et fokus, en kompetanse og kunnskap vi begge kan identifisere oss med.

 

Eyvind presenterer rettene sine

 

Se Eyvinds reise til Fleury Michon, Frankrike

 

Les VG testen

 

Her får du kjøpt produktene


Les mer om varmrettene her
PRODUKTENE
Kalvefrikasse 580 xxx q85

Kalvefrikassé med ris & sopp

Her har jeg laget en klassisk kalvefrikassé, nesten som jeg husker søndagsmiddagene i mine yngre dager. Mørt kalvekjøtt i en soppsaus med gulrøtter. En duo av koriander-ris ved siden av gjør dette til en skikkelig festmiddag. God middag!

Estragonkylling 580 xxx q85

Estragonkylling & pastaperler

I denne oppskriften har jeg brukt saftig kyllinglår smaksatt med estragon, shitake-sopp og creme fraiche, som jeg synes har gitt en fin fylde til retten. Som garnityr har jeg brukt spennende pastaperler og «petits legumes» i form av selleri og gulrot. Vel bekomme!

Fiskegryte 580 xxx q85

Fiskegryte - Torsk, kamskjell og pasta

Dette er en deilig fiskegryte med smakfull torskefilet og små, flotte kamskjell. Rett og slett enkel hverdagsluksus på sitt beste. Gode grønnsaker, en elegant fiskesaus og gratinerte pastarør gjør dette til en komplett og sunn middagsrett. Velbekomme!

Biffgryte 580 xxx q85

Biffgryte med løksaus & grønn ertepuré

Dette er god gammeldags hverdagskost laget på en av mine tradisjonelle franske oppskrifter. Mørt biffkjøtt med en smaksrik tomat og løksaus. Ved siden av følger en grønn ertepuré, og tilsett gjerne noen smørdampede fine erter. Et flott måltid på 1-2-3. Velbekomme!

Laks 580 xxx q85

Cocotte med norsk laks og linser

Denne retten er komponert av fersk norsk laks, grønne linser i tomatsaus og gratinert med potet og broccoli. Sunne og spennende råvarer som er lett å like. Retten blir best hvis du gratinerer den i ovn. Cocotten kan med fordel anrettes rett på en tallerken. Server gjerne en frisk råkostsalat ved siden av for et komplett måltid.

Fiskegrateng 580 xxx q85

Fransk fiskegrateng med klippfisk

Jeg synes klippfisken gir denne retten en karakter av en klassisk fransk “brandade” og slik den lages i Provence; med hvitløk, kokt melk og olivenolje. Dette er en rett som alle vil like. Jeg har servert den til barn og voksne i alle aldre med stor suksess. Bon appétit!

Lammeragu 580 xxx q85

Lammeragu med couscous

Her har jeg komponert en harmonisk Middelhavsrett som bringer smaken av sol og sydlige breddegrader inn på kjøkkenet ditt. Mørt langtidsstekt lammekjøtt i en eksotisk saus og klassisk couscous med Middelhavsgrønnsaker, kikerter, og rosiner. Velbekomme!

Gulasj 580 xxx q85

Gulasj med pasta

Jeg har hentet inspirasjon fra en tradisjonell ungarsk gryterett og presenterer her min egen variant. Mørt, langtidsstekt storfekjøtt i kombinasjon med en krydret og smakfull tomatsaus. Saftige rotgrønnsaker, et godt og rustikt krydderbilde og en spennende spetzel-pasta gjør denne retten egnet til både hverdag og fest.

Lam 580 xxx q85

Cocotte med lam og gratinerte grønnsaker

I denne retten har jeg satt sammen en kombinasjon av lammekjøtt bakt på lav temperatur med krydder, en kompott på pepperfrukt og løk i tilegg til en puré på pastinakk og poteter. Selv synes jeg at komposisjonen blir mest vellykket når den varmes og gratineres i ovnen - og spises og nytes rett fra cocotten. Nyt måltidet!

Svinenakke 580 xxx q85

Ovnsbakt svinenakke i Armagnac-saus, aprikos & svisker

Selv synes jeg denne retten har blitt både fyldig, smaksrik og komplett. De beste stykkene av svinenakke er bakt med aprikoser, svisker, ingefær og sitrongress over svak varme til mør og saftig konsistens. Sausen er avrundet med Armagnac og pepper. Ha et hyggelig måltid!

Andeconfit 580 xxx q85

Gratinert andeconfit med selleri & eple

I denne franske Parmentier-retten har jeg brukt andeconfit i kombinasjon med poteter, selleri og epler. En rett med masse smak som vil glede både liten og stor. Blir best tilberedt i ovn. Bon appetit!